Diensten

In het kort hoe het werkt

Sterwerk is een uitzendbureau. Dat wil zeggen dat wij uw medewerkers in dienst hebben. Wij regelen de werving, de verloning, contracten enzovoort. U geeft leiding aan de medewerker en geeft aanwijzingen op de werkvloer. U en uw medewerker kunnen ons gebruiken als bemiddelende partij. In vergelijking met zelf iemand in dienst hebben, kunt u betrekkelijk lang uw medewerkers flexibel aan het werk hebben.

U kunt vrijblijvend uw vraag stellen aan ons. Wij bekijken wat wij daarin kunnen betekenen en komen mogelijk vrijblijvend bij u langs.

Wanneer wij gaan samenwerken, maken wij het papierwerk in orde en in overleg met u spreken we een gewenste startdatum af. Vervolgens houden wij geregeld contact met zowel u, als de uitzendkracht over de planning, hoe het loopt, functioneringsgesprekken, regelgeving om rekening mee te houden, etc.

Melkers

Via eigen werving en samenwerking met wervingsbureau ’s, zijn wij voortdurend op zoek naar (potentiële) melkers. Hun ervaring varieert van een agrarische achtergrond tot jarenlange ervaring in een moderne melkstal. Wij willen zoveel mogelijk kunnen voldoen aan de functie-eisen die u stelt. Als wij eenmaal iemand gevonden hebben voor uw bedrijf, is ons doel de melker zo lang als u dat wenst voor uw bedrijf te behouden.

Lammerpiek

Onze lammerenverzorgers variëren van mensen die vanuit affiniteit dit werk graag willen doen tot zeer ervaren medewerkers. U kunt ook een extra melker overwegen, als u in de lammerperiode zelf de handen vrij wil om de lammeren te doen of veel nieuwe geiten heeft om in te melken.
Dus verwacht u externe arbeid nodig te hebben in uw lammerpiek, neem contact op voor de mogelijkheden.

Contact opnemen

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Telefoon

Uw bericht

 

Leegveld 7 5753 SG Deurne

Sterwerk B.V.

Leegveld 7
5753 SG Deurne
Nederland

Telefoon: +31 (0)493 52 93 26
E.mail: info@sterwerk.nl

PRIVACY STATEMENT