Geitensector

Wilt u structureel (een aantal) melkbeurten uitbesteden of zoekt u iemand die u kan ondersteunen tijdens de lammerpiek met melken en/of lammetjes verzorgen?
Er komt nogal wat kijken bij het uitbesteden van arbeid. Een medewerker zoeken, in dienst nemen, uitzoeken hoe regelgeving in elkaar zit op het gebied van arbeid, een partij zoeken die alle benodigde keurmerken heeft….. Sterwerk is de grootste partij waar het gaat om medewerkers verzorgen in de geitensector, blijft voortdurend op de hoogte van wet- en regelgeving en is gecertificeerd partner voor u.

Melkers

Op diverse manieren zoeken wij continu naar (potentiële) melkers. Via eigen werving en samenwerking met diverse wervingsbureau’s selecteren wij medewerkers die zo veel mogelijk voldoen aan de functie-eisen die u stelt. De melkers variëren van mensen met een agrarische achtergrond tot ervaren geitenmelkers, hoewel de ervaren melkers schaars zijn. Als wij iemand succesvol geplaatst hebben bij uw bedrijf, is ons doel de melker zo lang als u dat wenst voor uw bedrijf te behouden.

Lammerpiek

Onze lammerenverzorgers variëren van mensen die vanuit affiniteit dit werk graag willen doen tot zeer ervaren medewerkers. U kunt ook een extra melker overwegen, als u in de lammerperiode zelf de handen vrij wil om de lammeren te doen of veel nieuwe geiten heeft om in te melken.

Dus verwacht u externe arbeid nodig te hebben in uw lammerpiek, neem contact op voor de mogelijkheden.

Contact opnemen

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Telefoon

Uw bericht

Sterwerk B.V.

Leegveld 7
5753 SG Deurne
Nederland

Telefoon: +31 (0)493 52 93 26
E.mail: info@sterwerk.nl

PRIVACY STATEMENT