Melkveehouderij

Als u het werk niet meer ingevuld krijgt, uw huidige medewerker ermee stopt of u om een andere reden overweegt arbeid uit te besteden, kunt u ons vragen mee te denken aan een oplossing.
Er komt nogal wat kijken bij het uitbesteden van arbeid. Een medewerker zoeken, in dienst nemen, uitzoeken hoe regelgeving in elkaar zit op het gebied van arbeid, een partij zoeken die alle benodigde keurmerken heeft….. Sterwerk levert al meer dan 15 jaar medewerkers aan melkveehouders, blijft voortdurend op de hoogte van wet- en regelgeving en is gecertificeerd partner voor u. Mocht u zich afvragen of wij iets voor u kunnen betekenen, kunt u vrijblijvend contact opnemen.

Melkers

Via eigen werving en samenwerking met wervingsbureau ’s, zijn wij voortdurend op zoek naar (potentiële) melkers. Hun ervaring varieert van een agrarische achtergrond tot jarenlange ervaring in een moderne melkstal. Wij willen zoveel mogelijk kunnen voldoen aan de functie-eisen die u stelt. Als wij eenmaal iemand gevonden hebben voor uw bedrijf, is ons doel de melker zo lang als u dat wenst voor uw bedrijf te behouden.

Contact opnemen

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Telefoon

Uw bericht

Sterwerk B.V.

Leegveld 7
5753 SG Deurne
Nederland

Telefoon: +31 (0)493 52 93 26
E.mail: info@sterwerk.nl

PRIVACY STATEMENT