Payrolling Sterwerk

Payrolling is al sinds 2003 de tweede activiteit van Sterwerk en een logische combinatie voor een uitzend- en detacheringsbureau dat beschikt over een jarenlange ervaring met de administratieve rompslomp rond flexwerkers.

Wat kan Sterwerk voor u betekenen?

Sterwerk neemt uw nieuwe of zittende medewerkers op papier in dienst en wordt hiermee juridisch werkgever. Dit betekent dat Sterwerk alle administratieve handelingen van u overneemt waaronder de personeels-, en salarisadministratie, de verzuimaanpak en alle contacten met fiscus, arbodienst en sociale dienst, arbeidsovereenkomsten, verzekeringen bij arbeidsongeschiktheid, jaaropgaven, ontslagprocedures en de verwerking van wettelijke wijzigingen.

Voordelen

U bent in veel gevallen goedkoper uit dan wanneer u de medewerkers zelf in dienst zou nemen. U bespaart namelijk aanzienlijk op de kosten van uw eigen loon- en contractadministratie, de accountantskosten, arbokosten en ziektekosten. U weet vooraf wat de personele kosten zijn, betaalt een vast tarief en ontvangt wekelijks een factuur. Uw financiële administratie wordt aanzienlijk beperkt en veel inzichtelijker. Bovendien heeft u de eerste 78 weken slechts een zeer beperkt risico waar het gaat om loondoorbetaling, proeftijden, afhandeling van ziekteverzuim en WAO, et cetera. Sterwerk is enkel werkgever in juridische zin. Dit betekent dat u zelf zorgt voor werving en selectie, de personeelsplanning, inwerken en opleiden et cetera. U bepaalt zelf welke medewerkers u wilt payrollen, gedurende welke periode en wat de arbeidsvoorwaarden zijn.

Voor wie?

Sterwerk verricht payrollwerkzaamheden voor de agrarische sector. Daarnaast hebben inmiddels tal van mkb’ers de weg naar Sterwerk weten te vinden.

Contact opnemen

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Telefoon

Uw bericht

Leegveld 7 5753 SG Deurne

Sterwerk B.V.

Leegveld 7
5753 SG Deurne
Nederland

Telefoon: +31 (0)493 52 93 26
E.mail: info@sterwerk.nl

PRIVACY STATEMENT